Beoordelingen van Toko Murni Beverwijk

Recente recensies van Toko Murni Beverwijk

5 sterren na 71 reviews

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk!! Goede kwaliteit, met zorg en liefde gemaakt. Bestellen via de website was gemakkelijk en alles stond klaar. Prima service dus.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, ruime porties

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect op tijd klaar, alles goed verpakt en heerlijk gegeten. Top!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is met liefde gemaakt: dat proef je!! Salamat makan.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

het eten is altijd een feestje en authentieke smaken die ik ken vanuit indonesia

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

๐Ÿ”

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben zalig gegeten, jeetje wat was het lekker! Komen zeker terug!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer zeer goed. Zoโ€™n fijne Toko met vriendelijke mensen.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit en betaalbaar

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten zeker voor herhaling vatbaar

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

het was weer zoals altijd heerlijk .

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer heerlijk , alleen de kroepoek zat niet bij de bestelling . Volgende keer beter ๐Ÿ˜‰

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Maakt niet uit op welke dag van de week je komt. Het eten is altijd van dezelfde topkwaliteit en vers. Personeel is zeer vriendelijk en geduldig en super beleefd.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch zoals altijd, echt heerlijk ๐Ÿ˜‹ En super lieve mensen in de winkel, altijd vrolijk en behulpzaam!!!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd gewoon heerlijk ! Jammer alleen geen sambal goreng tempeh meer ๐Ÿ˜”

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk bereid. stond keurig klaar. plezierig geholpen zoals altijd

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk zoals altijd. Goed eten en zeer vriendelijke en aardige mensen. Komen hier al heel lang en het eten is altijd weer top.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch lekker weer! Helaas, geen kroepoek erbij gekregen dit keer.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was was weer heerlijk genieten elke keer weer. Misschien een tip het vlees van de Rendang en de semoor iets kleiner snijden het zijn vrij grote stukken

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling geplaatst, ik kwam iets te vroeg, maar stond toch al klaar en werd vriendelijk geholpen.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten. Ook voor mijn zoon van 13 een aanrader voor nog een keer!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd geweldig!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd stond de bestelling gereed. Eten was weer prima. 1 verbeterpuntje. Geen extra betaalkosten rekenen als iemand vooraf wil betalen, ook al worden die kosten bij jou wel in rekening gebracht. Wees blij dat iemand vooraf betaalt, dan weet je ook zeker dat hij het komt halen.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en het was ruim voldoende!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel, hรฉรฉrlijk eten, schone tent, top

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke bediening en eten was zoals altijd lekker

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Werkt prima via internet bestellen. Net als het eten is ook altijd fantastisch

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed!!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk zo als altijd ๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal fantastisch! Online bestelling gedaan en na ophalen genoten van een heerlijke maaltijd. Aanrader! (Al kom ik er al een tijdje)

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Rijsttafel 3 petsonen was weer heerlijk. Genoeg om met z'n viertjes van te eten!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goede service en heel aardige mensen. Het eten was ook top!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Net als altijd weer heerlijk! Online bestellen nu ook mogelijk, helemaal goed.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten weer!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Alle gerechten echt lekker. Kom al een aantal jaren bij jullie en het is altijd heel goed. Bedankt!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!! Heerlijk gegeten met mijn collega's!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel en we hebben weer heerlijk gegeten!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker@

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Kom al jaren hier en is de beste toko had het nu gehaald en naar mijn dochter in Haarlem gebracht die vinden Toko Murni ook de lekkerste en missen dat in Haarlem

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was de eerste keer en heel lekker

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom via de website een en ander besteld. Het stond klaar op de door mij ingevulde tijd. Heerlijk eten en goed verzorgd, erg vriendelijke mensen.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten stipt op tijd klaar en lekker gegeten

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten , goede site makkelijk bestellen Personeel goed en snel Prima tent

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd, en de bestelling stond netjes klaar heel handig in deze tijd

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is vers en smaakt lekker Goede toko !

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste toko, misschien wel in Nederland. Lieve mensen die de heerlijkste gerechten en snacks maken. Soto soep is een delicatesse. Eten met liefde gemaakt !

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zo als gewoonlijk heerlijk ๐Ÿ˜€

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was goed. Bedankt. Maar jullie hebben de "krupuk borrel" vergeten. Jammer...we hebben voor dit betaalt.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect zoals altijd!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke service, ruime keus aan gerechten. Altijd perfecte kwaliteit.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed eten!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit en goede prijs toppie ga zo door.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond keurig netjes ingepakt op het gekozen tijdstip voor ons klaar en we hebben er heerlijk van gegeten. Dankjulliewel.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk ๐Ÿ˜€

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Warm aanbevolen door collegaโ€™s met een Indonesische achtergrond en dat maken jullie meer dan waar! Was weer heerlijk!

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Al mijn ploegleden waren zeer te spreken over de goede smaak. Ook de fijnproevers waren erg enthousiast. Alleen jammer dat je de namen niet online op de maaltijden kunt laten zetten om verwarring te voorkomen. Wij gaan zeker nogmaals bestellen.

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Roti kip gegeten! Porties zijn prima, alles keurig ingepakt en alles stond op tijd klaar. Aanrader dus.

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst online besteld, ideaal! Je kunt zelf aangeven wanneer je het wilt komen ophalen. De zeer vriendelijke medewerkers zorgen dat het meteen voor je klaar staat, warm of desgewenst koud. Het eten is zoals gewoonlijk heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten! Heel makkelijk bestellen en je kunt het afhalen wanneer je wilt. Warm of koud, het staat meteen klaar. Ook ideaal voor feestjes! En altijd even vriendelijk! Tot snel!

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer dat ik online besteld heb. Er was aanvankelijk een klein misverstand maar dat is prima opgelost door de dames. Over de kwaliteit van het eten kan ik alleen maar zeggen dat het net zo goed en lekker is als vanouds.

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker kleine rames gehad, was meer dan genoeg!

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, het is altijd top hier!